Правила за извършване на доставка

Доставка

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Еконт до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

Цена на доставка

Сума на поръчката:       Цена на доставка:

 • 0 - 4900 лв.               6,99 лв. ( До офис на Еконт )
 • 0 - 4900 лв.               8,60 лв. ( До адрес )
 • Над 4900 лв.            Безплатна ( не важи при кампании с допълнителни отстъпки)!

  Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 2 работни дни* **. /не важи при натоварени кампании/ 

  * Поръчки направени до 14:00ч. в работни дни се обработва и изпраща в рамките на следващият работен ден

  ** Поръчки направени след 14:00ч. в работни дни или в събота/неделя/празнични дни се изпълняват и доставят в рамките до 2 работни дни

  Възможни са изключения при специални поръчки и недостатъчна наличност на заявените продукти, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от 2 работни дни, като клиентът се уведомява от служител на mirizlivo.com за забавянето чрез обаждане по телефона, SMS или имейл. mirizlivo.com не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката

  Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриер по предварително фиксиран график.

  Ако куриерът не ви намери на адрес и не може да се свърже с Вас, пратката ще бъде върната в офис на куриера до поискване. Поръчките до офис на Еконт (или върнати до поискване в офис на куриера) трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател без да дължите разноски за това и без да имате право на обезщетение.