Политика за поверителност

Ние уважаваме вашата поверителност и се ангажираме да защитаваме вашите лични данни. Тази политика обяснява как събираме, използваме и споделяме личните ви данни.

Какви лични данни събираме? Събираме лични данни като вашето име, имейл адрес, телефонен номер и адрес, когато се регистрирате за профил, абонирате се за нашия бюлетин или ни ги предоставите по друг начин. Възможно е също да събираме лични данни за използването на нашия уебсайт, като вашия IP адрес и тип браузър.

Как използваме вашите лични данни? Използваме вашите лични данни за:

Предоставяне на нашите продукти и услуги. Комуникация с вас относно вашия профил и нашите продукти и услуги. Изпращане на маркетингови съобщения, като бюлетини и промоции. Подобряване на нашите продукти и услуги. Защита на нашите права и имущество.

Кога споделяме вашите лични данни? Можем да споделяме вашите лични данни с трети страни доставчици на услуги, които ни помагат да предоставяме нашите продукти и услуги. Тези доставчици на услуги са упълномощени да използват вашите лични данни само за целите на предоставянето на нашите продукти и услуги и не са упълномощени да ги използват за други цели.

Как защитаваме вашите лични данни? Използваме различни мерки за сигурност, за да защитим вашите лични данни от неоторизиран достъп, използване, разкриване, промяна или унищожаване. Тези мерки включват:

Шифриране на данни, Контрол на достъпа, Физически мерки за сигурност

Какви са вашите права? Имате определени права относно вашите лични данни, включително правото на:

Достъп до вашите лични данни. Коригиране на неточни лични данни. Изтриване на вашите лични данни. Ограничаване на обработката на вашите лични данни. Възразяване срещу обработката на вашите лични данни. Получаване на вашите лични данни в машиночетим формат. Подаване на жалба до надзорен орган.

Как можете да се свържете с нас? Ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашата политика за поверителност, моля, свържете се с нас на mirizlivo.shop@gmail.com

Промени в нашата политика за поверителност: Можем да актуализираме тази политика за поверителност от време на време. Ако направим съществени промени в тази политика за поверителност, ще ви уведомим по имейл или като публикуваме съобщение на нашия уебсайт.

Допълнителна информация За повече информация как използваме бисквитки и подобни технологии, моля вижте нашата Политика за бисквитките.